Event Care

Complete ontzorging van medische hulpverlening

M.S.G.  is een ervaren speler op het gebied van evenementenhulpverlening

M.S.G. is een ervaren speler op het gebied van evenementenhulpverlening. Omdat elk evenement uniek is, leveren wij zorg op maat. Een grondige analyse en gesprekken met u als partner, zorgen voor de juiste hulpverleners, materialen en kennis. U ontvangt te allen tijde een offerte op maat.

Tijdens een evenement kunnen wij u ondersteunen met minimaal één enkele hulppost, tot en met het vervoer met ambulance op het evenemententerrein. Onze hulpverleners zijn goed opgeleid, representatief en adequaat uitgerust. Vanzelfsprekend beschikken we over de juiste, goedgekeurde materialen en voertuigen. Vervoer naar een ziekenhuis wordt, zoals de wet bepaald,  overgedragen aan de regionale meldkamer.

Van A tot Z kunnen wij uw partner zijn in de medische ondersteuning van het evenement. Wij helpen en adviseren u graag bij onder andere vergunningaanvragen, sparringpartner met GHOR, gemeente en politie of andere vraagstukken waar u tegenaan loopt.

Voordat u evenement start, zorgen wij dat de regionale meldkamer en GHOR een hulpverleningsdraaiboek ontvangt met de belangrijkste gegevens. Op de dag(en) van uw evenement nemen wij altijd contact op de meldkamer ambulancezorg om het evenement nogmaals aan te melden. Uiteraard melden wij ook ons weer netjes af aan het einde van het evenement. Na afloop ontvangt u binnen 7 werkdagen een uitgebreid verslag van onze hulpverlening. Denk hierbij aan het aantal behandelingen, veiligheidspunten en adviezen.

Wij kunnen tevens u partner zijn als aanvulling op de reeds aanwezige hulpverleningsorganisatie. In de vorm van extra hulpverleners, verpleegkundigen of ambulance.