Event Care

Complete ontzorging van uw evenement

MSG Group  is een ervaren speler op het gebied van evenementenhulpverlening

Omdat elk evenement uniek is, leveren wij hulpverlening op maat. Een grondige analyse en gesprekken met u als partner, zorgen voor de juiste hulpverleners, materialen en kennis.

Van A tot Z kunnen wij uw partner zijn in de ondersteuning van uw evenement. Wij helpen en adviseren u graag bij onder andere vergunningaanvragen, sparringpartner met GHOR, gemeente en politie of andere vraagstukken waar u tegenaan loopt.

Medische hulpverlening

MSG Group is gespecialiseerd in medische hulpverlening tijdens evenementen.

Wij verzorgen voor u de volledige professionele medische hulpverlening bij evenementen zoals dancefeesten, festivals, concerten, sportwedstrijden enz. Van grootschalige evenementen met tienduizenden bezoekers tot kleinschalige ondersteuning. Met ons personeel, materiaal en voertuigen zijn wij op ieder evenement uw ideale partner in de medische hulpverlening.

Wij kunnen tevens u partner zijn als aanvulling op de reeds aanwezige hulpverleningsorganisatie. In de vorm van extra EHBO hulpverleners, verpleegkundigen, artsen of ambulance. Onze hulpverleners zijn goed opgeleid, representatief en adequaat uitgerust.

Fire & Rescue

Evenementen worden steeds populairder en drukker bezocht, hierdoorworden de risico’s dan ook steeds groter.

Onze brandwachten hebben de taak om vroegtijdig iedere vorm van brandgevaar te herkennen en minimaliseren. Daarnaast controleren ze de beschikbaarheid van vluchtdoorgangen, en zo nodig vrijgemaakt.
De evenementenlocaties zitten vaak complex in elkaar, en zijn qua brandveiligheid niet op grote groepen mensen ingericht. Dit betekent dat er brandwachten met ruime ervaring aan te pas moeten komen. Onze brandwachten zijn voornamelijk actief en geoefend bij een brandweerkorps.

Naast brandwachten kunnen wij ook brandweerteams leveren voor uw evenement. Denk hierbij aan bijvoorbeeld tijdens autoraces. Onze brandweerteams kunnen direct de eerste hulpverlening bieden, samen met onze medische teams. Hiervoor beschikken wij over een zogenaamd HV (hulpverlenings) voertuig, met de benodigde materialen aan boord.
Jaarlijks oefenen onze brandweerteams en medische teams geregeld samen tijdens allerlei scenario’s die worden nagebootst, hierdoor komt er een unieke en goed georganiseerde samenwerking tot stand.