Event Care

Complete ontzorging van uw evenement

M.S.G.  is een ervaren speler op het gebied van evenementenhulpverlening

Omdat elk evenement uniek is, leveren wij hulpverlening op maat. Een grondige analyse en gesprekken met u als partner, zorgen voor de juiste hulpverleners, materialen en kennis.

Van A tot Z kunnen wij uw partner zijn in de ondersteuning van uw evenement. Wij helpen en adviseren u graag bij onder andere vergunningaanvragen, sparringpartner met GHOR, gemeente en politie of andere vraagstukken waar u tegenaan loopt.

Medische hulpverlening

M.S.G. Event Care is gespecialiseerd in medische hulpverlening tijdens evenementen.

Wij verzorgen voor u de volledige professionele medische hulpverlening bij evenementen zoals dancefeesten, festivals, concerten, sportwedstrijden enz. Van grootschalige evenementen met tienduizenden bezoekers tot kleinschalige ondersteuning. Met ons personeel, materiaal en voertuigen zijn wij op ieder evenement uw ideale partner in de medische hulpverlening.

Wij kunnen tevens u partner zijn als aanvulling op de reeds aanwezige hulpverleningsorganisatie. In de vorm van extra EHBO hulpverleners, verpleegkundigen, artsen of ambulance. Onze hulpverleners zijn goed opgeleid, representatief en adequaat uitgerust.

Fire & Rescue

Evenementen worden steeds populairder en drukker bezocht, hierdoorworden de risico’s dan ook steeds groter.

Onze brandwachten hebben de taak om vroegtijdig iedere vorm van brandgevaar te herkennen en minimaliseren. Daarnaast controleren ze de beschikbaarheid van vluchtdoorgangen, en zo nodig vrijgemaakt.
De evenementenlocaties zitten vaak complex in elkaar, en zijn qua brandveiligheid niet op grote groepen mensen ingericht. Dit betekent dat er brandwachten met ruime ervaring aan te pas moeten komen. Onze brandwachten zijn voornamelijk actief en geoefend bij een brandweerkorps.

Naast brandwachten kunnen wij ook brandweerteams leveren voor uw evenement. Denk hierbij aan bijvoorbeeld tijdens autoraces. Onze brandweerteams kunnen direct de eerste hulpverlening bieden, samen met onze medische teams. Hiervoor beschikken wij over een zogenaamd HV (hulpverlenings) voertuig, met de benodigde materialen aan boord.
Jaarlijks oefenen onze brandweerteams en medische teams geregeld samen tijdens allerlei scenario’s die worden nagebootst, hierdoor komt er een unieke en goed georganiseerde samenwerking tot stand.

Security

Uw evenement is gebaat bij een soepele organisatie waarbij het plezier en de veiligheid van de gasten en bezoekers centraal staat.
Helaas is dit tegenwoordig niet vanzelfsprekend. Dit vergt een goede planning, op maat gemaakt veiligheidsplan, coördinatie, inzet van de juiste middelen (bijvoorbeeld CCTV observatiewagen), en het beschikken over de juiste beveiligingsmensen die hun vak verstaan. M.S.G. Event Care werkt intensief samen met Basmans Security.

Basmans Security staat garant voor het goede verloop van uw evenement, onze werknemers zullen altijd correct blijven en het publiek klantvriendelijk te woord staan.
Uitstraling en ervaring is ons handelsmerk, onze beveiligers vormen de eerste indruk die een gast krijgt bij het betreden van uw evenement. Of het nu gaat om een concert, personeelsfeest, verenigingsfeest of een dancefestival, Basmans Security levert u de juiste mensen.