Cursussen en trainingen op het gebied van BHV, EHBO en acute hulpverlening.

MSG Group biedt ook op maat gemaakte opleidingen aan voor zorgprofessionals.

Welkom bij MSG Group

MSG Group, zorgt al meerdere jaren voor een totaal aan trainingen op het gebied van BHV, EHBO en acute hulpverlening. Het is een bedrijf dat is opgericht door enthousiaste mensen die werkzaam zijn vanuit de praktijk en beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van spoedeisende hulp en de educatie hiervan.

MSG Group, ook voor op maat gemaakte opleidingen. Opleidingen zijn niet alleen gericht op het behalen van een diploma maar ook op het gevoel van de cursist dat ze ook daadwerkelijk weten wat ze moeten doen als het er op aan komt in de praktijk. Tenslotte hebben onze instructeurs allen ruime ervaring binnen de ambulancezorg, intensive care, anesthesie of spoedeisende hulp.

Ons aanbod

BHV

MSG biedt u de mogelijkheden om een Basis of Ploegleider B.H.V. cursus als bedrijfs-hulpverlener te volgen alsook de herhalingscursus.

LPLHB

In deze cursus leert u als brandweer om te gaan en alvast een begin te maken met het verlenen van hulp aan het slachtoffer tijdens het ongeval.

VCA

De Arbo-wet stelt dat werkgevers verplicht zijn te zorgen voor de veiligheid van derden die zich op het bedrijf bevinden.

Advanced Life Support (ALS)

De officiële NRR cursus Advanced Life Support (ALS) biedt een gestandaardiseerde benadering bij een reanimatie van volwassenen.

Immediate Life Support (ILS)

De cursus Immediate Life Support (ILS) heeft als doel het optimaliseren van spoedeisende hulp aan de reanimatiepatiënt.

ABCDE en SBAR methodiek

Het uitvragen volgens de ABCDE methodiek en de overdracht aan de hand van de SBAR draagt bij aan een uniforme werkwijze waarmee de patiëntveiligheid wordt vergroot.

EHBO
Zorgprofessionals

MSG Education bied een breed scala aan cursussen en trainingen aan voor zorgprofessionals. 

Vrijblijvend en deskundig advies nodig?

Contacteer ons voor meer informatie!