Ambulancezorg & Repatriëringen

Wij beschikken over goed uitgeruste ambulances, met de modernste apparatuur

Méér dan alleen vervoeren van een patiënt van A naar B

Comfort en veiligheid zijn een integraal onderdeel van zorg, maar het stukje patiëntaandacht mag hierbij zeker niet vergeten worden. M.S.G.  zorgt dat al deze factoren samen komen.

Wij beschikken over goed uitgeruste ambulances, met de modernste apparatuur. Ons personeel is vakkundig geschoold, om het vervoer veilig te laten verlopen.

Besteld vervoer

Het besteld vervoer (B-vervoer) is vervoer van een patiënt met een medische indicatie en tevens liggend of zittend vervoerd moet worden. Dit kunnen ritten zijn vanuit een zorginstelling/ziekenhuis naar een thuisadres of juist ritten naar een zorginstelling/ziekenhuis toe.

Wij hechten er het grootste belang aan dat patiënten niet langdurig op vervoer moeten wachten en dat ze tijdig op hun afspraken verschijnen. Met het uit handen nemen van deze B-ritten, wordt de zorgcapaciteit op de zogenaamde A-ritten vergroot.

M.S.G. kan deze ritten voor u verzorgen, mits ze minimaal 24 uur van te voren zijn aangevraagd.

Repatriëring

Mocht u onverhoopt in het buitenland ziek geworden zijn, of een ongeluk gehad? M.S.G. verzorgd door heel Europa uw begeleiding terug naar elk Nederlands ziekenhuis of thuisadres. Afhankelijk van uw gezondheidstoestand wordt het juiste team ingezet, om u de zorg te bieden die nodig is.

Onze medewerkers stellen alles in het werk om patiënten en hun familieleden gerust te stellen en veilig naar hun bestemming te brengen

M.S.G. is geregistreerd bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, conform artikel 27 van de Tijdelijke Wet Ambulancezorg.