Ambulancezorg & Repatriëringen

Wij beschikken over goed uitgeruste ambulances, met de modernste apparatuur

Méér dan alleen vervoeren van een patiënt van A naar B

Repatriëringen
Bent u in het buitenland ziek geworden? Of heeft u een ongeval gehad? Dan kan de terugreis wellicht een probleem zijn. Kunt u door uw medische toestand niet terugreizen via de normale weg, dan kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week een beroep doen op ons. MSG Ambulance zorgt er voor dat u op verantwoorde, en medisch veilige manier per ambulance terug naar huis kunt komen.

Afhankelijk van uw gezondheidstoestand wordt het juiste team ingezet, om u de zorg te bieden die nodig is.
Onze medewerkers stellen alles in het werk om patiënten en hun familieleden gerust te stellen en veilig naar hun bestemming te brengen
Comfort en veiligheid zijn een integraal onderdeel van zorg, maar het stukje patiëntaandacht mag hierbij zeker niet vergeten worden. MSG Ambulance zorgt dat al deze factoren samen komen.

MSG Group is geregistreerd bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, conform artikel 27 van de Tijdelijke Wet Ambulancezorg.

Ons team

Ons team van verpleegkundigen en artsen bestaat uit goed opgeleide professionals met ruime medische ervaring. Omdat iedere repatriëring uniek is, zoeken wij altijd de meest geschikte medewerkers, volledig afgestemd op uw gezondheidstoestand en wensen.

Ons wagenpark

MSG Group beschikt over een eigen wagenpark van goed uitgeruste ambulances met de modernste apparatuur.
Onze wagens zijn ingericht voor vervoer over een lange afstand, met het oog op comfort, maar ook met het oog op eventuele veranderingen in uw gezondheidstoestand, kan ons team direct anticiperen op uw situatie.

Afhankelijk van uw toestand kan vaak ook een familielid of een andere persoon u op de terugreis begeleiden, zolang de veiligheid of de behandeling van u hierdoor niet in gevaar komt.

Planbare ambulancezorg

Het besteld vervoer (B-vervoer) is vervoer van een patiënt met een medische indicatie en tevens liggend of zittend vervoerd moet worden. Dit kunnen ritten zijn vanuit een zorginstelling/ziekenhuis naar een thuisadres of juist ritten naar een zorginstelling/ziekenhuis toe.
Wij hechten er het grootste belang aan dat patiënten niet langdurig op vervoer moeten wachten en dat ze tijdig op hun afspraken verschijnen. Met het uit handen nemen van deze B-ritten, wordt de zorgcapaciteit op de zogenaamde A-ritten vergroot.

MSG Group kan, in opdracht van de Regionale Ambulance Voorziening, deze ritten voor u verzorgen, mits ze minimaal 12 uur van te voren zijn aangevraagd.